Szülői munkaközösség

Az iskola szülői közösségének tagja minden olyan szülő, akinek gyermeke az Eötvös Loránd Általános Iskola tanulója.

Minden év szeptember hónapjában tartott első osztály szülői értekezleten a szülők maguk közül megválasztják az osztály szülői munkaközösségének vezetőségét és annak elnökét. A vezetőség két tagját delegálják az iskolai szintű Szülői Munkaközösség Választmányába.

A Szülői Munkaközösség Választmánya összefogja az iskola szülői közösségét. Működésével közvetlen kapcsolatot létesít a szülők és az iskola vezetősége között, valamint az osztály szülői munkaközösségek között. Az iskola nevelési-oktatási céljait, programjait ismeri. Ennek megvalósítása érdekében az iskola és a szülői ház közötti közreműködést hatékonyan elősegíti, megvalósításában aktívan részt vesz. Szükség esetén véleményezi az iskola munkájához szükséges dokumentumokat.

Nálunk a szülői közösség osztályszinten és iskolai szinten is jól működik. A szülők az intézmény és az osztály rendezvényeinek programjait ismerik. A programokon lehetőség szerint részt vesznek, szükség szerint bekapcsolódnak a szervezésbe, lebonyolításba.

Van kettő, már hagyományosnak nevezhető szülői rendezvényünk. Az őszi időszakban megrendezendő Piros-kék bál, valamint a tavaszi Eötvös futás, melyre mindig nagy izgalommal készülődünk. Az osztályközösségekben is egyre több ötletes program színesíti a gyerekek szabadidejét.

Munkánkkal, részvételünkkel elősegítjük, hogy a diákévek maradandó élmények legyenek gyermekeink számára.

Eötvös-futás 2016

Soós Elek, Szegfű Norbert, Kaló Szilvia, Somogyi Zsolt, Soós Dorka, Hegyi Bálint, Hájos György, Bocskor Imre, Víg Attila, Bálint Andi, Hegyi József, Mészáros László, Pap Dóra, Pap Zoltán, Pap Anna, Rupics József, Kelemen Viktor

Eötvös-futás 2015

Eötvös-futás 2014

Eötvös-futás 2013 

Eötvös-futás 2012

Sárkányhajózás

Kiegészítő információk