Jobb Veled a Világ!

b1Az Eötvös iskola egy boldog iskola, ahol boldog gyerekek tanulnak, boldog pedagógusoktól. Mi se bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a 2018/2019-es évben iskolánk elnyerte a Boldog Iskola, most pedig 2019. szeptember 18-án pedig az Örökös Boldog Iskola címet.

A Jobb veled a világ Alapítvány szervezésében megrendezésre kerülő rendezvényen, a Budapesti Kongresszusi Központban több mint 1300 Boldog Iskola és Óvoda képviselőivel együtt ünnepelhettük meg a nagy eseményt.

A rendkívül magasztos, érdekes programon több intézmény pedagógusa is beszámolt arról, hogyan folynak a Boldogságórák az ő iskolájukban/óvodájukban, hogyan kamatoztatják a gyerekek a foglalkozásokon elsajátított ismereteket.

Mi itt szeretnénk csatlakozni a büszke és boldog pedagógusok csapatához, valamint elmondani, mennyire jó dolog látni, amikor a gyerekek élvezik ezeket a foglalkozásokat. Egy tanév során foglalkozunk a hálával, gyakoroljuk az optimista gondolkodást, kitalálunk egymásnak boldogító jó cselekedeteket, célokat tűzünk ki magunk elé, melyekért megküzdünk, megtanulunk megbocsájtani, és elsajátítjuk a fenntartható boldogság gyakorlatát is.

Számunkra a legfontosabb cél, hogy ebben a rohanó világban legyen idő kicsit beszélgetni, együtt gondolkodni a gyerekekkel, akikben hatalmas szeretet van.

Jobb velük a világ!

Kiegészítő információk