Minden sikerül!

Csb4b10Az úúúúúgy vooooolt…………, hogy Kati néni egyszer csak kapott egy Táblácskát, amit Vámos Robi bácsi rajzolt. (Most is ott van az osztálytermünkben.) Nagyon megtetszett neki, és elkezdett utánanézni, hogy ki is ez az ügyes bácsi. Akkor rátalált a Gyémántbogár programra, és rögtön eltervezte, hogy elhívja hozzánk, a suliba. Beszélt még erről másnak is, így egy napon, hipp-hopp, már itt is volt nálunk, az Eötvös iskolában. Ezen a szép őszi napon négy osztályhoz is ellátogatott, mindenhol 2-2 rendkívüli rajzórát tartott, ami nem is igazi rajzóra volt, inkább beszélgetés, a felnőttek úgy mondják, hogy személyiségfejlesztés.

Hozzánk érkezett legutoljára. Bizony, már majd kifúrta az oldalunkat a kíváncsiság!!!

Először ismerkedtünk egymással. Közöttünk nagyon sok a különleges kisgyerek. Mindannyian azok vagyunk! Csodabogarak! Robi bácsi el is mesélte, hogy a Gyémántbogár szó ebből ered: a csodabogárból és a gyémántból, mert olyan értékesek is vagyunk, mint a gyémánt.

A második órában mindenki a monogramjából cicát rajzolt a táblára. Olyan vicces megoldások születtek!

A legvégén alig akartunk elindulni haza….olyan jó lett volna még rajzolgatni, nevetni!

A legfontosabb, amit megtanultunk ebből a programból az az, hogy ha pozitívan állunk hozzá a feladathoz, és minden erőnkkel arra koncentrálunk, hogy sikerüljön, akkor biztos, hogy sikerül!!!

Kedves Gyerekek! Kedves Felnőttek! Ti se mondogassátok azt, hogy „én ezt nem tudom”, meg hogy „nekem ez úgyse fog sikerülni”, mert akkor tényleg sokkal nehezebben megy minden!
Gondoljatok arra, hogy bennetek is ott a gyémánt, ragyogjatok!

Köszönjük szépen, szüleinknek és Kati néninek, hogy részt vehettünk ezen a különleges programon!

4. b osztályos gyerekek

Kiegészítő információk