Kirándultunk a Bűvösvölgyben

buvos2019042512019. április 25-én, a budapesti Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központba tettünk látogatást negyven diáktársammal együtt. Kedvesen és ajándékkal fogadtak bennünket.

Az egész napos látogatás során gyakorlati foglalkozásokon vehetettünk részt. Szerkeszthettünk saját magunk szereplésével rádióműsort. Készíthettünk magazint, újságszerkesztő program segítségével az általuk választott témában, amelyet ki is nyomtathattunk. Ezenkívül forgathattunk híradót egy adott témában; továbbá egy általuk kitalált történetű izgalmas filmrészletet is, megismerve a filmművészetben használt trükkök közül a zöldhátteret és a háttérvetítéses technikát. Nyomoztunk az interneten az oldalak és az ott lévő tartalmak hitelessége után. Az utolsó órában a lányok és a fiúk külön vonultak és az előadásokon a netbiztonsággal foglalkoztunk. A foglalkozások produktumait is megkaptuk.

Minden diáktársam nevében írhatom, hogy sokat tanultunk, maradandó élményekkel tértünk haza. Köszönjük szépen a kísérő tanárainknak, a programot szervező Margó néninek valamint a Bűvösvölgy munkatársainak az élményekben gazdag napot!

Mindenkinek ajánlom a Bűvösvölgyet! Akinek módjában áll, menjen el, maga is tapasztalja meg az itt leírtakat. Én szívesen megismételném, akár többször is.

Az Eötvös iskola büvösvölgyi csapatai:

narancs, sárga, piros, zöld, sötétkék, világoskék

Kiegészítő információk